Jongeren

Ben je enthousiast en wil je direct aan de slag met MDT Sport?

Of kijk nog even verder voor meer informatie en inspiratie over MDT Sport! Onze ambassadeurs nodigen je graag uit om deel te nemen aan het MDT Sport programma. Zij maken al impact en willen jou ook laten ervaren dat jij écht het verschil kunt maken in de omgeving van sport. Maak kennis met Quintie, Luuk, Bart en Kevin!

Quintie (voetbal)

Naam: Quintie (19 jaar)
Sport: Voetbal
Sportbond: KNVB

Rol binnen MDT Sport: Ambassadeur voetbal

Luuk (tennis)

Naam: Luuk (21 jaar)
Sport: Tennis
Sportbond: KNLTB

Rol binnen MDT Sport: Ambassadeur tennis

Bart (korfbal)

Naam: Bart (23 jaar)
Sport: Korfbal
Sportbond: KNKV
Rol binnen MDT Sport: Ambassadeur korfbal

Powered by: Collega-ambassadeur Mirthe

Kevin (volleybal)

Naam: Kevin (23 jaar)
Sport: Volleybal
Sportbond: Nevobo

Rol binnen MDT Sport: Ambassadeur volleybal

Vind jij het gaaf om actief te zijn in de sportwereld? Bijvoorbeeld als trainer, bestuurslid, social media expert of event coördinator? Met een cursus ontdek of ontwikkel je jouw talenten. En het MDT Sport programma helpt jou met het maken van keuzes voor bijvoorbeeld een studie of baan. Ook ontmoet je (nieuwe) mensen bij de vereniging.

Ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en zet je vrijwillig in voor anderen. Daar word jij én onze maatschappij sterker van!

Ben je meteen enthousiast en wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Zoek dan even contact met ons. We vertellen je graag meer over MDT Sport!

Wil je net als Quintie, Luuk, Bart en Kevin jezelf ontwikkelen in de omgeving van sport en je daarmee inzetten voor een vereniging bij jou in de buurt? Meld je dan nu aan voor MDT Sport!

Vanwege dat de regeling stopt kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. Mogelijk krijgt het later nog een vervolg.
Dank in ieder geval voor uw, jouw interesse!